Lehed

teisipäev, 29. september 2009

Päästetrennid

Viimasel ajal oleme jälle jõudnud ilusti käia päästetrennides (tänu Annele, kes käis MMil võistlemas ning seetõttu meil jäid trennid ära :P).
Suvel oli meil ka see trennis käimine suht juhuslik ja augustis vist ei jõudnud peaaegu üldse. Nüüd septembris oleme ilusti käinud.
Poppyle igastahes meeldib. Paremaks on läinud see, et ta tahab figurandiga rohkem mängida. Varem tuli teda pikalt meelitada, et ta peale nutsu kättesaamist veel figurandi juurde läheks, mitte kohe metsast välja ja minu juurde ei jookseks. Nüüd on see väga hea ning ta ei taha inimesi enam metsa üksi jätta, vaid läheb ise nutsu pakkuma ning mängule kutsuma. See on hea.
Tänane trenn läks ka üle ootuste hästi. Esimese saatmise tegime nii, et Pop nägi kaugelt inimest, inimene läks peitu ning Pop kohe teda otsima. Teise tahtsime samamoodi teha, kuid kogemata juhtus nii, et Poppy ei näinud seda teist figuranti. Mõtlesime Monikaga, et mis siis ikka proovime. Saatsin Poppy. Nii, et põhimõtteliselt ma saatsin Poppy metsa, kus ta isegi ei aimanud, et võiks keegi olla. Hakkas kohe ilusti otse minema. Kiirus polnud küll see, mis tavaliselt, kuid ikkagi jooksis. Ja lõpuks jõudis ka figurandini. Vahepeal tekkis küll mingi väike mõttepaus, kuid ikkagi oli super, et ta lõpuks õigesse kohta jõudis. Tal ei jooksnud juhe kokku ja ta ei tulnud ka tagasi minu juurde.
Nii, et tänase trenniga olen rahul.

Sellel nädalavahetusel on pääste IRO eksamid. Poppy on veel natuke väike nende jaoks, kuid ma ise lähen terveks päevaks metsa kükitama.

Ja oktoobris on meil päästetrennipuhkus, nii et meil tuleb nüüd väike paus jälle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar