Lehed

laupäev, 19. detsember 2009

Ipsoni jõulupidu

Täna toimus Keilas Ipsoni platsil koerte jõulupidu.
Kuna täna oli päris krõbe ilm, siis rahvast oli mõnevõrra vähem kui eelmisel aastal, aga paras kamp oli kohal ikka.
Läksin varakult kohale ja võtsin Poppy ka kohe välja, et ta saaks harjuda olukorraga, et seal palju koeri jne. Minu imestuseks ei käitunudki Poppy nii asotsiaalselt nagu tavaliselt ning möllutas kõigi koertega ja kellegi suhtes ei olnud tal eelarvamusi. Olgugi, et vahepeal läks täitsa rüselemiseks ning igast masti koerad koos, käitus Pop väga viisakalt. Ühegi sakslase kohta tal polnud arvamust avaldada ning ühe kaukaaslasega lausa kukkus mürama. Minul jäi üle vaid seista ja imestada.
Natuke hiljem tuli ka Triin koos Murra ja Echoga. Rohkem austraallasi polnud.
Meil tuli ka austraallaste poolt midagi jõuluvanale esitada, et kingipakk saada, kuid pean tunnistama, et see ei tulnud väga hästi välja. Proovisime küll mõnda trikki teha, aga seal oli päris kitsas. Niisiis me olime seal lihtsalt ilusad ja Triin rääkis kõvasti, et meie koerad on liiga agressiivsed lammaste ajamiseks :)
Peale jõuluvana külastust ja vorstide söömist mõtlesime Triinuga veidi jalutama minna. Võtsime koerad ja tegime päris suure ringi metsas. Ma koguaeg olen tahtnud seal platsi juures kuskil jalutada, aga kunagi pole osanud kuskile minna, nüüd leidsime päris hea pika ringi.
Tagasitulles selgus, et teised veel võistlevad suure hooga. Jõudsime veel Aussiega viimasele võistlusele ja muidugi panime selle kohe kinni. Vorstipüüdmisvõistlus ikkagi :D
Üldiselt oli tore üritus hoolimata suurest külmast. Ja väga mõnus oli jõuda sooja koju ja sulada.
Leidsin ühe pildi eelmise aasta jõulupeost, kui Poppy veel pisike oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar