Lehed

esmaspäev, 28. detsember 2009

Pihkva, 26.12.2009

Reede õhtul istusime Miliami bussi, mis viis meid laupäevaks Pihkvasse näitusele. Minu ja Poppyga olid meil kaasas veel austraallane Eddie ja Brabanti grifoon Keku.
Ilm oli kergelt öeldes jube: tee oli libe ja lumine ning koguaeg tuiskas lund. Kuid öösel jõudsime Tartusse ning sealt õige pea piirile ja siis juba kihutasime Venemaa avarustes.
Varahommikul jõudsime näitusepaika, võtsime veel viimased tunnid magamisest viimast ning oligi aeg platsile suunduda.
Näitus toimus võimlas. Jaa, te saite õigesti aru - võimlas. Ja sinna mahtus ära kaks ringi ja 300 koera. Õnneks olid ringid suhteliselt suured ning vaibad olid maas. Seega ringide suuruse üle kurta ei saa. Siiski ringide ümber oleks tahtnud küll natuke rohkem ruumi näha.
Õnneks olid austraallased kohe esimesena ringis. Siis polnud veel õnneks palju rahvast kohal ning ringi polnud vaja trügida.

Kohtunik: Jekaterina Senašenko (Venemaa)
Tulemus: SP
Kirjeldus: (täpne kirjeldus on venekeeles, seega tuleb selline mälu järgi ülevaade) Ilus pea, ilus liikumine, liiga pikk kere, liiga väikesed nurgad, hea tüüp, mingi jama õlgadega.

Põhimõtteliselt siis jäigi nii, et Pop sai lihtsalt SP ning jäi serdist ilma. Kohtunik ütles, et ta loodab, et Pop muutub natuke kompaktsemaks ning õlad on liiga nõrgad või midagi sellist. Mingi värk oli tal nende õlgadega, sest pärast ta ütles ka, et Eddie õlgadel on sama viga.
Eddie sai aga TP, CAC ja RÜP 3. Eddie on nüüd RUS CH.
Ka Keku sai omale kõik vajaliku - TP, CAC, RÜP 2.
Tuleb tunnistada, et ma olen ikka paganama hea händler, kahju ainult, et mulle endale koju ainult sellised tööliinikad satuvad :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar