Lehed

pühapäev, 4. oktoober 2009

SK võistlused Pärnus

Just natuke aega tagasi jõudsime Pärnust, kus toimusid selle aasta viimased ametlikud SK võistlused.
Kell 12 hakkasid KK võistlused ja peale seda alles SK. Ja ALG klass oli viimane, mis tähendas, et see algas alles kell 18.
Meie (mina, Leelet ja Aussie-Poppy) otsutasime kell 15 Tallinnast väljuda. Sõitu algustasime isegi natuke varem ning tundus, et ilm on täitsa normaalne. Kuigi enne seda oli Marelii mind hoiatanud tormi eest, mis Pärnus möllas. Ja kuigi tee peal ei tundunudki olukord nii hull, siis kohale jõudes ta siiski seda oli.
Võistlused olid tublisti ajast maas ning kui me umbes 16.15 kohale jõudsime, siis oli alles võitja klass alustanud (ajakava järgi pidi 16.30 algama AVA)

Kohtunikuks oli Anu Oks.
Meie tulemuseks 138p ja III järk.
Midagi väga üllatavalt ei olnud, sest kuigi AVA klassi ajal juba natuke kiikas päikest, siis meie soorituse ajal hakkas üsna tugevalt vihma tulema. Ja Poppyle see üldse ei meeldinud. Isegi suhteliselt hea kontakt oli. Enne rihmata kõrvalkõndi ta üldse ei tahtnud kõrvale tulla ja otse suunas olla, sest sealt just tuli tuul ja vihm otse näkku. Siiski tuli ta minuga kaasa ning väga palju ei jäänudki maha :P, kuigi ideaalsest sooritusest oli asi kaugel. Ja liikumisel ei läinud ta ka korralikult lamama. Ülejäänud võtted tulid täitsa ilusti. Eriti hästi läks juurdetulek, sest Pop tuli hästi kiiresti ja jäi täiesti otse ja päris ette istuma. Ja tuli kohe ilusti kõrvale.
Viimase võttena oli jälle lamamine. Ma aimasin kohe, et ega ta ei lama, sest ikka vihma sadas ja juba oli päris hämar. Ja Poppy tõusis ka suht kohe püsti. Seekord ei lamanud ükski ALG klassi koer lõpuni.
Hinnetelehte meile kahjuks seekord ei antudki. Ja kuna lõpuks oli kõigil kõigest suht kõrini, siis ega ma väga ei kippunud uurima ka, mis punktid me siis täpselt saime.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar