Lehed

neljapäev, 23. juuli 2009

Agility nädalavahetus

17-19 juuli veetsime Saaremaal meie agility treeneri Anne suvekodus. Seal toimus väike agilitylaager. Treeneriks oli kohale tulnud Soomest Anne Savioja koos oma 5 koera ja mehega:
Reede hommikul ärkasime kell 5.30 ja sõitsime ruttu Leeleti ja Gretsi juurde, et nad peale haarata ja kell 8.00 Virtsu sadamas olla, et praamile jõuda. Sinna me ka jõudsime.
Kuna kohale jõudsime suht vara, siis suunati meid kohe hommikusöögile, kus ka teised alles lõpetasid. Sõime kõhud täis ja trennid võisid alata.
Esimesel päeval tegime igasugu erinevaid pöördeid. Poppy sai ilusti hakkama..
..Aga kui mina enam ei saanud, siis võttis Anne ta enda valdusesse.
Teise päeva hommikul toimus kohalik agility võistlus. Ainult üks osaleja oli Saaremaalt, teised olid meie trennide omad. Võistlus läks suhteliselt edukalt, rajad olid mõnusad ja kaks osalejat vahetasid klassi. Ka Grets osales oma esimesel ametlikul võistlusel.
Peale võistlust olid õhtupoolik nooremate koerte päralt, kes hommiku olid puuris veetnud. Poppy sai esimest korda kiike proovida.
Ja tegime muid lihtsaid harjutusi.
Pühapäeva hommikul oli samuti väike trenn ning peale seda lahkusime. Kõik päevad oli väga mõnus ilm, päike mõnede pilvedega. Just koos meie lahkumisega hakkas vihma sadama. Seega ilm oli suhteliselt täpselt planeeritud.
Üldiselt oli laager väga mõnus. Trennide vahepeal saime käia mere ääres koeri ujutamas ning platsil oli ruumi nii palju, et rahulikult sai koertega tegeleda ja mängida. Aga üldiselt oli trenn, trenn, trenn. Ja see oli tore.
Ja toidud olid ka väga head.
Pildid on Leeleti klõpsatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar