Lehed

pühapäev, 22. november 2009

Päästetrenn

Käisime täna üle pika aja jälle päästetrennis. Tegelikult meil on veel ametlikult vaheaeg, aga tublid teevad ka vaheajal trenni. Trenni tegime Humalas.
Ja vaheaeg on meil juba õige kaua kestnud, 1,5 kuud.
Esimeseks tegime ühe lõhnaharjutuse, koer rihma otsas. Pop sai kohe aru, mis värk on ja et nüüd tuleb hakata lõhna otsima, kuid siiski algus läks päris kobamisi. Kuigi ta sai lõhna (mulle vähemalt tundus nii), siis ta päris kindlalt kohe sinna suunas tirima ei hakanud. Peale väikest julgustamist ta sai natuke indu juurde ja koos jooksime figurandini. Kuna Margot oli puu all peidus (oksad olid maani vajunud), siis korra enne puud kaotas Pop jällegi lõhna, kuid leidis selle ka kohe. Siiski tagantjärgi mulle tundus, et see harjutus oli natuke raske Poppyle esimeseks. Pop pole ju korralikult trenni saanud ja nüüd veel nii pikk paus. Ta oli ikka ebakindel selle lõhna suhtes.
Trenni tegime kohas, kus olid igasugu vanad majad ja väiksed kaarhallid. Teise harjutuse tegime Poppyle ühes väikeses majas. Figurant mängis nutsuga ja siis jooksis majja. Peitu läks ta nurga taha. Kui Poppy saatsin, siis pani ta täie auruga majja (esimesed ruumid olid veel ka pimedad) ja leidis ka kohe figurandi üles. Majas proovisime Monika peal haukumist ja see tuli ka täitsa ilusti välja.
Ühesõnaga päris edukas trenn oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar