Lehed

reede, 17. aprill 2009

Jooksuaeg

Nii, 
Poppy esimene jooksukas on kestnud juba kolm päeva. Tundub, et ta hakkab sellega juba ära harjuma. 
Ega ma kolmapäeva hommikul ei saanudki veel midagi aru. Oli selline vastik tüütu putukas jälle. Siblas ringi ja otsis midagi koguaeg. Õhtul kui loodusmajas olime, siis peale Poppy intensiivset inspekteerimist Muuki poolt ja väikest punast täppi põrandal, tekkis mõte, et tuleks Pop üle kontrollida. Ja seal ta oligi! Poppy esimene jooksukas :D
Eile ma veits jälgisin teda. Oli jälle selline rahutu ja ei osanud kuidagi olla ega midagi teha.
Eile oleks meil pidanud ka agility trenn olema, aga seda luksust me praegu endale lubada ei saa. Meie grupis on veel pealegi peale Poppy ainult kaks isast :)
Täna on Pop juba rahulikum. On terve hommikupooliku rahulikult põõnanud. Vist hakkab harjuma oma uue olukorraga.

Eile me nägime ühte isast koera ka. Ma ei tea, kas ta juhuslikult oli meie maja ees või tõesti juba jutud levivad :) No Poppy suhtus temasse ikka oma tavalise kutsikavaimustusega. Nii põnev olukord tegelt. Ootan juba põnevusega, et kuidas see värk meil üle saab elatud :)

Mõtlesin, et äkki Aussie hakkab neid isaseid minema ajama ja meil seetõttu saab suht lihtne üritus olema. Siiski esmapilgul tundub, et mul on nüüd kaks jooksukaga emast :) Eile selle isasega oli küll Aussie väga sõbralik ning arvas küll, et see võiks meiega koos tulla :D Ka polnud tal väikese madistamise vastu midagi, kuigi see isane tundis Poppy vastu palju rohkem huvi.

Kodus on ka päris huvitav. Muidu Aussie ja Poppy ikka vahest mängivad. Nüüd justkui mängivad rohkem. No selline kahtlane tõmblemine on. Eks Aussie üritab Poppy ikka paika panna ja selgeks teha, et isegi see, et ta nüüd paaritumisvalmis on, ei anna talle mingeid õigusi ja Aussie on endiselt kunn :D 

Mul on endiselt tunne, et meil läheb veel põnevaks järgmise paari nädala jooksul :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar