Lehed

pühapäev, 5. aprill 2009

Poppy esimene näitus

Eile 4. aprillil oli Rakveres rahvusvaheline näitus. Kirjas oli 4 austraalia karjakoera. Kõik olid kohal ka. Poppy, Indie, Rowena ja Echo. Kohtunikuks oli leedukas Livija Vaitkeviciene.
See oli Poppy esimene näitus. Ma ausalt öeldes natuke kartsin seda, sest sisenäitustel on alati väga kitsas ja palju koeri igal pool. 
Poppy oli üllatavalt tubli, ta ei lasknud üldse ennast häirida, et me igast erinevate koerte vahelt ennast läbi pidime pressima. Mingil hetkel tal küll tekkis väike hirm suurte karvaste kelgukoerte suhtes, kuid see polnud ka mingi paaniline hüsteeria. :P Üldiselt me istusime pingi peal enda ringi kõrval ja väga palju ringi ei liikunud. Kitsas oli ju igal pool. Imeliselt kombel oli Poppy täiesti ebanormaalselt rahulik. Ei tea, kas ta oli kogu sellest värgis nii ehmunud või mis.
Poppy oli ringis üksinda ja üldse ainus kutsikas. Ringis käitus Pop ka täitsa eeskujulikult. Kuna ta ikkagi on kutsikas ja kutsikad võivad ringis kõike teha :D, siis ma võtsin seda väga vabalt. Imelisel kombel tuli jooksmine meil väga hästi välja, ta kordagi ei üritanud galoppi minna. Ja seismine oli ka väga okikas. Tulemuseks TPK ja EAH.
Kirjeldusleht oli selline väga segane ja väga hele. Väga raske oli sealt midagi välja lugeda. Nii palju sain teada, et oma vanuse kohta väga arenenud, keha veidi pikk, esitlus hea. Ma arvan, et lasen veits kellelgi veel seda lugeda. Aga no mis see kutsika kirjeldusleht ikka annab. Eks ta praegu on alles sellises kasvamiseas ja kõik võib veel muutuda.
Austraalia karjakoerte tulemused:
Emased kutsikaklass:
Cossak's Zelda Power SP, TPK, EAH
Emased juunioriklass:
Koerustükk Red Dingo Indie SP, TPJ, JUN SERT
Isased avaklass:
Wallaroo Jinn Qui-Gong SP, SERT, PI, VSP
Emased avaklass:
Inglisilm Eskimo Made in Blue SP, SERT, PE-1, TP -> EST V CH
Üldiselt olid kõik tublid ning said kätte asjad, mille järgi olid tulnud :)
Mõned pildid:
Näitusemöllu nautimas:
Ringis:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar