Lehed

pühapäev, 18. jaanuar 2009

Esimene koolipäev

Eile käisime Poppyga esimest korda Keilas koolis. Kuna auto on meil remondis, siis tuli sinna minna rongiga. Rongisõit läks päris ladusalt. Pop viskas rongipõrandale pikali ja jäi magama. 
Kuigi mulle on tundunud, et ta on ikka suht palju erinevaid koeri näinud, siis koha peal selgus, et nii palju koeri korraga ta küll näinud ei ole. Ta on küll näinud päris mitut-mitut austraallast korraga, aga austraallased ongi ühed toredad loomad. Teist tõugu koerad on hoopis teistsugused ja kohati päris hirmsad. Trennis oli päris mitu saksa lambakoera ja need olid ikka väga hirmsad. Ega Poppy polegi täiskasvanud austraallasest suurema
t koera näinud. Tegelt küll õige pisikesena nägi, aga see on ju juba ammu unustatud. 
Niisiis enne trenni mängimiseks mõeldud aeg oli paras kulutada paanika jaoks. Pop kartis kõiki koeri ja talle üldse ei meeldinud, et nad niimoodi ringi tormavad. Üldiselt proovisin temast eemale hoida, sest minu juures olles muutus ta eriti kaitsvaks. 
Trenniosa iseenesest läks päris ilusti ja Poppy täiesti korralikult suutis mulle keskenduda. Kuigi mida trenn edasi, seda põnevamaks muutusid meie kõrval olevad taks ja berni karjakoer. 
Kui pärast koerad jälle joosta/mängida said, siis oli Poppy juba natuke julgem ja kui teised temast mööda tormasid, siis tormas nendega kaasa. Üldiselt peale trenni hakkas ta täitsa harjuma selle koerakarjaga.
Eks me proovime edaspidi ka trenni jõuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar