Lehed

kolmapäev, 14. jaanuar 2009

Kuidas Poppy asumisele läks

Esmaspäeva lõunal käisime Triinu ja tema koertega Nõmmel jalutamas. Triin pidi seal enda lõputöö jaoks inimesi lugema ja meie saime niisama jalutada. 
Peale seda läksime loodusmajja. Meie Aussiega lahkusime ja Poppy jäi Triinu ja tema koerte kanseldada. Nad olid veel natuke loodusmajas ja õhtul oli plaanis Pärnu poole sõita.
Mina viisin Aussie koju ja hakkasin ise Tartu poole sõitma. Teisipäeva hommikul oli eksam. See oli ka põhjus, miks Poppy Triinuga läks. Oleksin võinud ta ju Tartusse kaasa võtta, aga ma ei julgenud teda 2 h üksinda ilma puurita võõrasse korterisse jätta. :D Koduski suudab ta veerand tunniga kaose tekitada.
Eile tulin koju. Polnudki väga hirmus, et ei ole ühte hammustavat ja pidevalt midagi närivat koera. Tundus, et Aussie natuke isegi tundis puudust Poppyst. Oli teine kuidagi selline uimane ja murelik. Täna hommikuks oli ta tuju juba palju parem. Tegime õues natuke harjutusi ja super koer :D Huvitav miks see alati peale võistlusi nii on? Miks ta võistlustel selline ei ole?
Nojah. Täna proovisin ka koertele maiuseks maksa kuivatada. Alguses keetsin 10 min ja siis lõikasin ribadeks ja panin plaadile, et ahju susata. Ahjus oleks pidanud ka 10 min olema, aga kuna ma jäin MSNis Mareliiga lobisema, siis nad olid seal veits kauem. Ja läksid kõrbema :S Siiski vist mitte väga hullusti. Lõikasin juppideks ja nüüd vaatan kas neist ka maiusena asja saab. Aussiele nad küll väga muljet ei avaldanud. Võttis vastu küll, aga juustuga teeb harjutusi paremini.
Nüüd me hakkame ka Aussiega Pärnu poole sõitma. Õhtul saame veel Mareliiga kokku ja teeme oma karjakoertejalutuse :D
Kuna me enne rongi peale minemist jalutame ka natuke linnas, siis pean oma suusapüksid Aussie karvadest puhastama :S See saab keeruline olema. 
Aussie lemmikkoht kodus- jalanõude riiul. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar