Lehed

neljapäev, 5. märts 2009

Tartu agility

Meie kõrval trepikojas elab üks tore tädi :D. Tal on kaks lühikarvalist hollandi lambakoera. 
Igastahes täna ta võttis meid ka agility trenni kaasa. Tema koerad on juba edasijõudnud ja teevad väikesi radasid. Seega meil platsile asja ei olnud :)
Tartus tehakse agilityt Maaülikooli maneežis. See on tore koht. Seal on soe ja valge ja palju palju ruumi. Tahaks Tallinnasse ka midagi sellist. Oeh.
Me Poppyga sotsialiseerusime ja vaatasime mida teised koerad teevad. Täna oli seal kohal ainult kolm koera. Kõik hollandi lambakoerad. Kaks lühikarvalist ja üks karmikarvaline. Oi, see karmikarvaline on lahe tegelane. Näeb nii naljakas välja ka :D
Tegin Poppyga tavalisi soojendusharjutusi. Proovisin esimest korda kodust väljaspool ka 8't. Tundub, et see on meil selge nüüd. Keerutamised tulevad ilusti välja ja tagurdamine on ka kombes. A tõket proovisime ka korra. Poppy läheb nii ilusti sinna üles. Isegi ilma hoota läheb kohe krabinal peale. Teiselpool hakkab juba aeglustama ja liiga vara. See võib probleemiks kujuneda. Eks me trennis hakkame vaatama seda asja :)
Peale agility trenni said Poppy ja Isabel veel lumes möllata. No Poppyl on liiga väikesed jalad, et sellise koeraga võistelda. Pärast oli ka natuke närimismängu, mis Poppyle ilmselgelt paremini istus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar